bitter 19.11.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam, jestem ciekaw gdzie się znajduje według Was najlepsze miejsce do zamieszkania pod Szczecinem. Pod uwagę należałoby wziąć dojazd, okolicę infrastrukturę itp. Ja stawiam na zapewne nietypową miejscowość jaką są Kliniska Wielkie.Atuty: - Dojazd do prawobrzeża 10 minut drogą S3 - Dojazd do centrum 20 minut - Na miejscu szkoła podstawowa, gimnazjum, piekarnia, sklepy spożywcze, apteka itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Bitter jechałam oststnio po 7 rano w stronę prawobrzeża....rano nie da rady dojechać do miasta w te 20 min.Kliniska są fajną miejscowoscia- ale jednak do centrum to kawał drogi jest....jezdze czasmai do kumpeli do rurzycy....porazka odległość... Mysle ze najlepszym miejscem byłoby takie ze rzut beretem do centrum....a jednak wieś...Stawiam na swoje Koscino - mieszkam w zatoce leśnej...do centrum 8 km...sklep ,szkola podstawowa, gimnazjum tzw zerówka, przychodnia,apteka i kościól...na osiedlu plac zabaw dla dzieciakow i boisko do piłki. ale nie ma co polezmizować dla każdego jego miesjce zamieszkania bedzie najwłaściwszym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 19.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No ja jeżdżę do centrum rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 jesli to ma byc bezpośrednio pod Szczecinem i z dobrą infrastrukturą ... stawiam na kanały jakaś studzienka kanalizacyhna w centrum - powinno byc spoko ... p.s. byle tylko szczur w palec nie dziabnął ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 20.11.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dowcip niezły ale pytałem poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts