Smok 31.07.2003 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Hejka. Zamieszczam czasem linki do plików dźwiękowych, a nie wiem czy je odtwarzacie. Odpowiedzcie proszę, bo może niepotrzebnie się produkuję. A może nie chcecie tych piosenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2003 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Odpowiadam Smoku po raz drugi. mam głośniki, bardzo kiepskie, ale Twoje pliki muzyczne odtwarzam. Naprawdę. Są świetnie dobrane do aktualnego tematu dyskusji. I znów jestem 100%!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 01.08.2003 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Smoku, mam "4 dobre" głośniki i słucham Twojej muzyki, nie produkujesz się "na darmo". Czekam na dalsze muzyczne "kawałki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 01.08.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Smoku, a ja mam głośniki ale nie mogę ich używać coś (wirus) wlazło mi w system i po zainstalowaniu karty dżwiekowej kaszani wszystko. Ale moi fachowcy walczą i mam szansę posłuchać "twojej" muzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts