tomek 22.12.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Uwaga na cement klasy 420 sprzedawany tu i ówdzie (np. nowotwarty sklep Majster w Józefowie). Cement poza tym, że nie ma nazwy producenta, ma za to zagadkowy napis na opakowaniu "gwarancja 6 tygodni" - to jeszcze nie trzyma żadnej normy. wg. nipepotwierdzonej informacji z konkurencyjnego składu budowlanego pochodzi on z Bialorusi.Jeśli chcecie uniknąć problemów na budowie - unikajcie tego produktu. Ja go nie unikałem i mam 60 m kw. wylewek do skucia.pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara. 01.01.2004 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 dziekuje ci Tomku sara ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 01.01.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 Tomku ja też Ci dziękuję.Jest to rejon moich zakupów budowlanych i nie wykluczam,że mogłam "wylądować" w tym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.01.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Dziękuję i ja nie wykluczone że zakupiłabym to coś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.01.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 witaj Tom pytanie: o który józefów chodzi? linia otwocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts