dorotanowe 27.01.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 dojrzałam do pomysłu z budową domu .... ale mnie to przerażawiem teoretycznie jak sie do tego zabrać ale ...no właśnie jak pokonać strach przed budową ( a można go mieć słuchając znajomych czy czytając wasze doświadczenia )? Te wszystkie kłopoty, czy to warte zdrowia , moze lepiej kupić lepiej gotowy dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 27.01.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 jak zacząć budowę? jeśli masz małżonka - zaproś go na dobrą kawę i wielkie lody (albo na jabłka w sadzie, jak wolisz) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 27.01.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 W gotowym domu nie możesz się tak wykazać jak od początku trudów budowania .A czy warto?Zobacz ilu tu jest budujących.To chyba świadczy o tym,że warto.Zyczę tylko właściwego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.01.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 dorotanowe pewnie ze warto.....Ja Ci to mówię....naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotanowe 04.02.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 jak zacząć budowę? jeśli masz małżonka - zaproś go na dobrą kawę i wielkie lody (albo na jabłka w sadzie, jak wolisz) ! Trafiłeś w sedno Kwiatkorze , że chodzi o męza. Mój mąż byłby szczęśliwy gdybym to ja wybudowała dom. Kaw i lodów już troche zjedliśmy ... ale do końca negocjacji daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts