Bogston 27.01.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Mam zamiar wiosną zacząć budowę i zastanawiam się nad materiałem na ściany zewnętrzne. Ze względów oszczędnościowych zdecydowałem(a może jeszcze nie?) się na BK ale nie wiem jaki i z jakiej fabryki. Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogston 27.01.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Sorki ten post miał byc w grupie szczecińskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.02.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 A czy Cię ta sprawa jeszcze interesuje? Bo ja wybudowałam dom z BK z Rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moritz 20.02.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Mam zamiar wiosną zacząć budowę i zastanawiam się nad materiałem na ściany zewnętrzne. Ze względów oszczędnościowych zdecydowałem(a może jeszcze nie?) się na BK ale nie wiem jaki i z jakiej fabryki. Co radzicie? BK z Rurki jest całkiem OK. Bierz bez obaw. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogston 20.02.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 dzięki ! Dzisiaj kupię z Rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts