Pysiek 20.02.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Witam Wszystkich Forumowiczów - Dobry Wieczór! Mam na imię Andrzej , mieszkam w Gdańsku . Stawiam "pierwsze kroki". Mam kawałek swojej "ziemi obiecanej" i bardzo bym chciał aby kiedyś stanął na niej niewielki domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 21.02.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Poznasz nas w wątku GRUPA TRÓJMIASTO I OKOLICE, gdzie Cię zapraszam Są tam budujący z okolic Trójmiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 21.02.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Witam,A juz myslalem ze mam przewidzenia i wszystkie posty grupy poznikaly. Ale to prawda, jest nowy watek o tym samym tytule. ADMIN chyba powinien go usunacPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pysiek 26.02.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Dziękuję za dobre słowo (czynię to trochę późno ale serdecznie). Z tematem "namieszałem" Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts