MarekM 15.11.2002 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Witam wszystkich, zaczynam budowe domku marzen w okolicach Kornik - Bnin. Wszystko co mam to pozwolenie na budowe... Szukam, tak jak w tytule, solidnego, sprawdzonego, i taniego kierownika budowy, jak rowniez namiarow na ekipy budowlane, slyszalem ze im dalej na polnoc (PILA) tym taniej, ale czy cena nie jest kosztem jakosci????? Dozgonnie wdzieczny za wszelkie porady... Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2002 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Witaj..mam dobrego kierownika budowy...ekipa no..tez niezła...Buduje w Szczecinie...( obok)PozdrawiamTeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 18.11.2002 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Marek, mogę polecić Ci kierownika i ekipę, pisz na priva. I dlaczego nie w klubie budujących wlkp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Proszę o zapoznanie się z naszą ofertą budowlaną.http://www.deks.plWszelkie zapytania prosimy kierować [email protected]Miejsce budowy nie stanowi dla nas problemu.Jezeli jesteście państwo zainteresowani prosimy o podanie nazwy projektu i biura achitektonicznego w celu wyceny kosztów.Na zyczenie apewniamy materiały budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Proszę o zapoznanie się z naszą ofertą budowlaną.http://www.deks.plWszelkie zapytania prosimy kierować [email protected]Miejsce budowy nie stanowi dla nas problemu.Jezeli jesteście państwo zainteresowani prosimy o podanie nazwy projektu i biura achitektonicznego w celu wyceny kosztów.Na zyczenie apewniamy materiały budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts