Zych Zbigniew 26.04.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jestem nowy,chcialbym sie przdstawic. Kupilem dzialke 30 km od krakowa .W tej chwili walcze z urzedami, warunki zabudowy. Wczoraj zdecydowalismy sie na projet C94 wlasciwy muratora. Jesli ktos buduje ewentualnie cos wie na temat tego projektu,prosze o rady. Mieszkamy w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.04.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam !Zajrzyj koniecznie :http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=934&highlight=PowodzeniaJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz760 07.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Witam, czy już zacząłeś budowe tego projektu? mi też ten projekt się podoba i chyba się też nia niego zdecyduje. Prosił bym o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zych Zbigniew 10.01.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 witam wlasnie dzisiaj zaczeli stawiac wiezbe (dzieki pogodzie).Sporo zmian w projekcie mysle ze na lepsze.Jesli interesuja cie konkrety napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sandglass1719501448 05.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 witam wlasnie dzisiaj zaczeli stawiac wiezbe (dzieki pogodzie).Sporo zmian w projekcie mysle ze na lepsze.Jesli interesuja cie konkrety napisz Witam, szalenie podoba mi sie ten projekt. Uwazam, ze jest idealny, tylko schody chcialabym spoczynkowe i tak kombinuje jakby wejscie do garazu z domu zrobic. Piszez, ze masz sporo zmian w projekcie. Możesz się podzielić nimi? Chętnie obejrzałabym zdjęcia z realizacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts