Paweł A 09.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam wszystkich.Mają Wielicką i z Wejherowa, a może tak Michałowice - w końcu małe nie są.W grupie siła, będzie raźniej.Ja (jak pójdzie według założeń) planuję budowę w okolicach maj-czerwiec. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 15.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 i jak budowa , też zaczynam niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł A 25.06.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jak narazie do góry, dzięki - tylko te ostatnio ulewne deszcze trochęprace wstrzymały.A Ty kiedy ruszasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 25.06.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Czekam aż przestanie padać skoszę trawę i zaczynam w połowie lipca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 29.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 gdzie w michałowicach zaczynasz, ja w sieborowicachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geopartner 02.02.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 jakby ktoś szukał geologa do badań gruntu, to ja polecam http://geolog.dl.pl/ . Ja robiłem i w miarę tanio byłopozdrawiamanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malporzata 06.02.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Czy grupa Michałowicka się już wybudowała i nikt nic nie pisze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 24.02.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 WItam, Niewiedzieć czemu dopiero teraz zauważyłem, że istnieje ta grupa.. Ja właśnie startuje (ale z lekkim poślizgiem, w końcu jest minusowa temperatura i pada śnieg). Mam już pozwolenie i złożony wniosek o rozpoczęciu prac. Teraz jestem na etapie przygotowania działki... muszę drogę sobie zrobić aby zacząć, jak puści śnieg i mróz to tyczę dom, kredyt podpisany więc tylko czekam na pogodę...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkasia 31.05.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 czesc szkoda że tu tak mało osób pisze, bo dużo osób z michałowic wypowiada się na grupie krakowskiej, może tu też popiszecie. Ja czekam na decyzje w sprawie kredytu i biorę się za budowę jestem na etapie wyceny materiałów przez składy budowlane. Już nie mogę się doczekać domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziamro 23.06.2011 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Witam, a ja wybudowałam i zaczynamy wykonczeniówkę. Zdecydowanie gorsza od samej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dumaxxxnt 14.02.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu. info@dumarchwent. pl Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domownik1 18.02.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam, ja też dopiero teraz natknąłem się na tę grupę (właśnie kończę budowę w Masłomiącej). Czy może poleci mi ktoś namiary na jakąś sprawdzoną firmę z oczyszczalniami biologicznymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woj.piotrek 21.03.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam Chciałbym zacząć w tym roku ruszyć z budową domu "Przy cyprysowej 7" szukam ekipy która zrealizowałaby to za przystępną cenę... Czy ma ktoś namiary na takową???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 11.06.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Wszystkich planujących zakup produktów : SILKA, YTONG, MULTIPOR, zapraszam do skorzystania z programu Kompas Budowy... dzięki któremu, w zamian za reklamę, otrzymuje się zwrot części poniesionych wydatków... szczegóły pod adresem e-mail : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robo13 20.08.2013 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Ma ktoś może do oddania ziemię na terenie krakowa i okolic? Chetnie przyjmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts