Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa LUBELSKA BIAŁA PODLASKA i okolice

Recommended Posts

Szybko, sprawdzony? Moze byc ciezko. Mialem gdzies nr do niezlego tynkarza od tynkow cementowych. Robi calkiem dobrze tylko strasznie ciezki do jakichs negocjacji.Akurat robilem poddasze i widzialem przypadek z jego udzialem jak inwestor przedstawil swoja wersje wykonania kawalka sciany, a jemu to sie nie spodobalo i rzucil robote (tynkowal caly dom) :) ale postaram sie odszukac nr i wrzuce tutaj. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czasami warto zaplacic wiecej i miec spokoj. Kiedys robilem poddasze w Lublinie. Plyt ponad 200m2, a sciany tak byly otynkowane,ze kazda plyte trzeba bylo ciac. Zadnej bez ciecia nie dalo sie przykrecic. Tak tynkarze powyprowadzali winkle,ze niekore plyty trzeba bylo ciac z jednej strony ok 30cm,a z drugiej nic. Glazurnicy robili w tym czasie lazienke i pokazywali nam ilu tynku jest na scianach. Cale rogi musieli kuc bo tynku bylo 8cm. Zaloze sie,ze przed tynkowaniem sciany byly rowniejsze :) Wlasciciel zawolal tynkarzy zeby pokazac jak potynkowali.. Gosc powiedzial,ze robia juz trzeci dom, wszedzie tak jest i nikt nie narzeka - ten tekst mnie rozbroil :)

• 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam..gdyby ktoś poszukiwał dobrego stolarza reklamuję się...robimy wszystko na życzenie klienta : okna ,drzwi zewnętrzne i wewnętrzne, meble kuchenne, zabudowy garderoby, komody, stoły, kredensy, szafy, łóżka, biblioteki.. 25 lat doświadczenia w stolarstwie. 790 700 929

Pozdrawiam Wiesław

• 3 months później...
  • 2 months później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...
W Białej nic sie nie dzieje?

:welcome:

ojej..... faktycznie - jakaś "niemrawa" ta Biała i okolice..... Zaglądałam tu prawie rok temu (wtedy zaczynaliśmy) i do dziś niewiele osób dołączyło. Więc i ja postanowiłam dopisać się do listy! Może jakoś razem rozruszamy bialskich budowniczych!!!!!!!!! :yes: