yaco181 18.06.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ja tez powoli sie przymierzam. Kupilem dzialke w Łomazach i rowniez mysle o postawieniu czegos malego. Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 06.02.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 WitamOd niedawna działa też strona naszych umiejętności.http://www.kominkibiala.plPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sztanga 03.03.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam, ja jestem z okolic białej, jeszcze się nie buduję ale mam nadzieję że będę projektować na tym terenie domki gdyż jestem na 3 roku budownictwa szkoda ze taki mały ruch w tej grupie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin i Agata 16.05.2013 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 I my się dołączamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda kitka 31.05.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Witamy-witamy! Może z czasem będzie nas wreszcie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 31.05.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Licze na to juz od dluzszego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wino00 07.03.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 HejPolećcie proszę prawdziwy sklep z armaturą łazienkową gdzie towar można obejrzeć na żywo a nie w katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 07.03.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ciezko o taki u nas. Nikt nie chce zamrazac pieniedzy i trzymac wystawki. Chyba niestety w naszych budowlanych marketach wiekszy wybor choc niestety towar z marketu jakoscia nie grzeszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BaralekGJ 11.03.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witam Miałam nadzieje na skarbnicę wiedzy o firmach z BP i okolic, a tu takie pustki .... yaco - wybudowales sie w Łomazach? To moja rodzinna miejscowosc Z armatura nie pomogę .... ale wątpię czy jakas firma trzyma szeroki asortyment do obejrzenia. Za duzpo modeli i producentów. Aktualnie szukam kogoś do zrobienia kominka, schodów (drewno) i tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 11.03.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 A gdzie tam ale w tym roku chyba w koncu sie zmobilizuje i cos rozpoczne Gdzie budujesz? Do schodow i parkietow polecam p.Mirka z Bialej 600 500 092. Mozesz sie powolac na Jacka od poddaszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BaralekGJ 12.03.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 A gdzie tam ale w tym roku chyba w koncu sie zmobilizuje i cos rozpoczne Gdzie budujesz? Do schodow i parkietow polecam p.Mirka z Bialej 600 500 092. Mozesz sie powolac na Jacka od poddaszy. Pozdrawiam Ortel królewski., także tez niedaleko. Dzieki za namiary. Powodzenia z budową. Jakbyś potrzebował sprawdzonych ekip to moge polecic murarzy, dekarzy + ekipe do krycia dachu, hydraulików. Co do okien natomiast to się wypowiem jak w końcu zostaną zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 12.03.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 No pewnie, ze bym potrzebowal Niewiadomo kiedy sie przydadza. Wyslij na priv jak mozesz. Ile placiles za SSO? Nie bardzo sie orientuje z cenami w naszych stronach. Gdybys potrzebowal jakichs farb, gruntow, gipsow i podobnych rzeczy ktore sprzedaja w Koali w Bialej na ul.Brzeskiej, to moge udostepnic Ci swoj rabat ktory mam u nich (15% na wiekszosc rzeczy). Czasem nie ma rabatu na towary ktrore maja w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość CelinaDolorose 02.05.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Witam! Czy ktoś może wypowiedzieć się o firmie moroszczuk meble? Jestem już na etapie projektowania mebli kuchennych i potrzebuję jakiejś porządnej firmy, która wykona mi projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość CelinaDolorose 06.05.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Kurczę! Nikt mi nie pomoże z tymi meblami kuchennymi? A mozecie polecic mi dobre drzwi wewnetrzne i namiar na sklep/ fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 07.05.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Tu zaglada zbyt malo osob zeby wypowiedziec sie na temat konkretnej firmy. Ja z Bialej moge polecic tylko goscia od ukladania parkietow i oblozenia drewnem schodow betonowych - gdyby byla taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BaralekGJ 22.05.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Kurczę! Nikt mi nie pomoże z tymi meblami kuchennymi? A mozecie polecic mi dobre drzwi wewnetrzne i namiar na sklep/ fachowca? No niestety nie pomoge, bo sama szukam aktualnie. Mam wycenę z Fabryki Wnętrz z Janowskiej i od gościa z Międzyrzeca. Obie firmy wciskają MDF lakierowany, gładki bo niby taka moda. Cena taka sama (300 zł różnicy). Wybieram się na Sidorską do Eprotu, ale ostatnio kolega się przyznał ze w szafkach które maja rok już 3 razy wymieniał część mechanizmu w cichym domyku szafki. Kwestia oczywiście producenta zawiasów, ale .... Jak w końcu znajdę kogoś sensownego to postaram się napisać. Gdzie w Białej nalepiej wybrać się po płytki? Zalezy mi na tym żeby były w miare tanie i przyzwoicie wyglądały. Szukam do łazienek, salonu i holu. Wiele osob poleca Bricomana i Nomi bo najtaniej. Rzeczywiscie tak jest? Byliśmy w kilku salonach i rzevczywiscie ceny powalają ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 30.05.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Duża ekspozycja jest w bocznej uliczce od Alei Tysiąclecia. Szafki kuchenne jesionowe mam spod Siemiatycz, z firmy http://www.standrex.pl/ od 10u lat i nie potrzebna była dotychczas żadna naprawa. No niestety nie pomoge, bo sama szukam aktualnie. Mam wycenę z Fabryki Wnętrz z Janowskiej i od gościa z Międzyrzeca. Obie firmy wciskają MDF lakierowany, gładki bo niby taka moda. Cena taka sama (300 zł różnicy). Wybieram się na Sidorską do Eprotu, ale ostatnio kolega się przyznał ze w szafkach które maja rok już 3 razy wymieniał część mechanizmu w cichym domyku szafki. Kwestia oczywiście producenta zawiasów, ale .... Jak w końcu znajdę kogoś sensownego to postaram się napisać. Gdzie w Białej nalepiej wybrać się po płytki? Zalezy mi na tym żeby były w miare tanie i przyzwoicie wyglądały. Szukam do łazienek, salonu i holu. Wiele osob poleca Bricomana i Nomi bo najtaniej. Rzeczywiscie tak jest? Byliśmy w kilku salonach i rzevczywiscie ceny powalają ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.05.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ech, widzę że grupa Biała Podl tak samo słabo rozkręcona jak siedlecka.. Jakbyście mieli pytanie dot. stolarki to śmiało. Można tu - postaram się odpowiedzieć, można w dziale http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?61-Okna-drzwi-bramy-garażowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
email9 18.10.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Witam wszystkich i dołączam do tej grupy bo w niedługim czasie pewnie rozpocznie sie budowa mojego domku w ok. Białej:)Mam takie pytanko ile płacie się za kierownika budowy w naszych okolicach? Moj architekt mi zaproponował że może być i tak niewiem czy jest sens sie rozglądać za kimś czy z nim sie dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BaralekGJ 07.01.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 To zależy co będzie należało do kierownika budowy. U nas za sporadyczne wizyty na budowie (praktycznie tylko przed zalewaniem każdego ze stropów i raz na koniec), wypełnienie dziennika, przygotowanie dokumentów do odbioru wział chyba 1000 zł lub cos koło tego. Wracając do tematów poruszanych wcześniej. Płytki w dużej ilości opłaca się zamawiać na intenecie. Na miejscu najlepsze ceny udało nam się wynegocjować w Benmarze. Trzeba być twardym negocjatorem i są w stanie dac naprawdę fajne ceny. Maja w ofercie całe kolekcje a nie tylko to co na wystawce. (w odróżnieniu od Nomi czy Bricomana).Nie polecam mebli z Meprotu na Sidorskiej. Jakośc i wykonanie ok, ale terminowość, komunikacja itp. - szkoda słów. Kuchnia która miała być zamonotwana do 15 września, została skonczona tuż przed Bozym Narodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts