email9 07.01.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Dogadałem się ze swoim projektantem co mi rysował projekt, sam zaproponował i dał niewielką cenę, a że mieszka niedaleko to powiedział że często może wpadać i że jak coś trzeba to żeby dzwonić.Polecił by ktoś może dobrego elektryka i hydraulika co montuje pompy ciepła do CPU i wentylacje mechaniczną z rekuperacją?Coś tam znalazłem w internecie ale tak bez żadnej opinii to trochę jest taka lekka niepewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BaralekGJ 08.01.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 email9 - wysłałam ci prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 09.01.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 email9 - jak bedziesz potrzebował wybudowania kominka mniej lub bardziej złozonego a może pieca (typu : piec Kuzniecowa lub contraflow) zgłoś się do mnieTo czym się zajmuję na FM '' kominki dla każdej rodzinki'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
email9 09.01.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Dzięki, ale nie bede zainteresowany bo u mnie niema kominka, ale jakby ktos sie pytał to będe pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arch-bud.eu 12.02.2015 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witam,gdyby ktoś poszukiwał projektanta, kierownika budowy bądź firmy wykonawczej to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts