Karolina74 18.04.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam serdecznie. Właśnie kupiłam projekt i dopiero teraz czuję, ze mogę sie przyłączyć do dyskusji na forum. KZE my to się chyba znamy jako przyszli sąsiedzi ze Sprawnej. Ciągle się jeszcze wahamy, ale jak sie uda to chcemy zacząć jeszcze wtym roku (na jesieni). Na razie (jeszcze jesteśmy przed złaożeniem wniosku o pozwolenie na budowę, ale wszystko nabiera ostatnio tempa) poszukuję architekta do adaptacji gotowego projektu. Możecie kogoś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Czy jesteś pewna, że chciałaś załozyć nowy wątek? Może chciałaś dopisać post do wątku Grupa Sprawna? A skąd my się znamy? Nie zrozum mnie źle, ale nie kojarzę skąd my się znamy.. Wydaje mi się, że aż tak duzo nie piję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina74 18.04.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Oczywiscie żle wpisalam posta. chodzilo mi o wpisanie informacji do Grupy Białoleka. Ale jak juz wiem ze jest tez grupa sprawna : to super. Wydawało mie sie ze sie spotkalismy (KM Batkowscy). Mamy 2 działki 52/24 i 52/26.Jesli sie myle to przepraszam. Ale i tak wyglada na to ze bedziemy sasiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A... Teraz kojarzę. Spotkaliśmy się we czwórkę i przedyskutowaliśmy sprawę umieszczenia śmietnika i to że będzie siatka na miedzy. Już wszystko przypominam sobie. Mówiłem, że nie piję tyle by nie pamietać ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A do grupy Tarchomin-Białołęka również zapraszam. Mam do niej sentyment, bo sam ją założyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts