lala 06.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam wszystkich budujących;))My dopiero zaczynamy, kupiliśmy działkę w Mysłowicach.Jestem na etapie czytania i porządkowania w głowie wszystkich informacji. Pocieszam sie myślą, że jak wy wybudowaliście lub budujecie, to i mnie się uda;))pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ...masz to jak w banku I 2 wory piniendzoli na start Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 07.06.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.06.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 lala Czytaj dwa razy .i wolno .(bez urazy).Jest tyle informacji , można dostać kociokwiku na początku budowy .Najpiękniejszy moment wszystko przed wami .Życze samych fachowców Ja jestem na wykonczeniu......... domu .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts