arecki1338 08.03.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Czy ktos z was buduje lub planuje budowe w tych okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
large.dawe 24.07.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 jestem pierwszy planuję budowę w Lubichowie i zaczynam stawiać pierwsze kroki narazie szukam projektu pozdro dla ziomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arecki1338 25.07.2006 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam, No to zycze powodzenia. Ja juz pierwsze kroki mam za soba (prawie). W tej chwili sa zalatwiane wszystkie papierki do pozwolenia. A w ktorym miejscu planujesz sie wybodowac w Lubichowie? Ja mam dzialke na samym koncu lubichowa w strone na borzechowo.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
large.dawe 09.08.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam SĄSIADA Ja również w tym samym miejscu mam działkę i też załatwiam papiery do pozwolenia moja działka to pierwsza za starymi domami na ul. Zblewskiej i przez nią przechodzi linia energetyczna Czy to ty kupiłeś następną działkę ? POZDRAWIAM ZIOMALA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 10.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 arecki1338To masz niedaleko do "strzelnicy" w Bietowie. Kawałek za Tobą mają dom znajomi - taki zielony z grafitowym dachem. A ja z Sucumina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts