MONIKA33 02.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Też mamy nadzieję na domek - Archonu DOM W MAKACH. Jesteśmy na etapie załatwiania pożyczki hipotecznej na zakup działki z domem od dewelopera. Nie wybraliśmy jeszcze projektu ( nie ostatecznie) więc deweloper nie złożył papierów o pozwolenie na budowę a bez tego nie dostaniemy kredytu . Jka dobrze pójdzie - w tym roku będzie stan surowy, koło czerwca zamierzamy wejść z wykończeniówką. Ja już nie mogę spać - tyle rzeczy do zrobienia, decyzji do podjęcia... Razem łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 witaj a gdzie zamierzasz budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKA33 02.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Węgrzce pod Krakowem. Trochę pomyliło mi się - miałam być w tamacie grupa budująca w 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Węgrzce pod Krakowem. Trochę pomyliło mi się - miałam być w tamacie grupa budująca w 2007 nie przejmuj sie...i poszukaj swoja grupke Krakowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKA33 02.09.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ok, narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts