Jasiu 30.07.2002 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 Co jest ze Szczecinem !? Gdzie się nie ruszyć jeden wielki plac budowy, a na forum o nas cisza. Czy ktoś się buduje w gm.Dobra Szczecińska ? Jako, że niedługo zaczynam chętnie bym pogwarzył z kimś o lubych cementach i nadobnych prętach zbrojeniowych. Co i gdzie kupować ?Gdzie dają duże rabaty i nie kantują na jakości ?Może ktoś ma coś do odstąpienia ? Szalunek ? Kontener ? Betoniarkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 31.07.2002 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 To mnie zaskoczyłeś! Jesteś tak obczytany że myślałam iż jesteś już pod dachem i wykańczasz? Zyczę powodzenia z drugiego końca Polski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 31.07.2002 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Bo ja się w tańcu nie .... O domu myślimy od ponad roku (ziemia nam się odralniała to mieliśmy czas). W szukaniu informacji w internecie jestem zaprawiony, a i od książek nie stronie. Do tego nie mam oporu przed zadawaniem głupich pytań "po co ?" i "dlaczego ?" Więc trochę się tej wiedzy nazbierało. Na razie jest to wiedza teoretyczna, ale nie do końca - w zeszłym roku "robiłem" swoje biuro - biały montaż - więc wykończenia i instalatorka nie są mi obce. Mam zamiar zassać jeszcze trochę tej wiedzy m.in.z tego forum i dlatego szukam kontaktów z towarzyszami nedoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaN 02.08.2002 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Jasiu, jesteś po polibudzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 02.08.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Częściowo. Tzn.ja nie zmieniałem szkoły ale szkoła zmieniała nazwy.Zacząłem na politechnice, a skończyłem na uniwersytecie. A co ?Szukasz znajomych czy inżynierów budownictwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaN 02.08.2002 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 No, "za moich czasów" Politechnika Szczecińska, była politechniką Pozdrawiam zatem Szczecin Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts