sylwia szczepanik 22.01.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Witam budujących. Pierwszy raz jestem na stronie więc nie za bardzo wiem jak mam się tutaj ruszyć. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona. Może dwa słowa o mnie. Buduję z mężem i malutkim synkiem dom niedaleko Legnicy (woj.dolnośląskie) stąd moja obecność w klubie Wrocławian. Projekt domu nazywa się Turkus. Jesteśmy w połowie drogi do do jego ukończenia. Teraz fachowcy ocieplają dach a na dole robią w niektórych pomieszczeniach rigipsy, w pozostałych będzie tynk kładziony agregatem (na wiosnę). Poza tym to już nie mogę się doczekać końca. Pozdrawiam wszystkich i proszę o jakiś kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 22.01.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Sylwio, żeby się dostać do klubu Wrocławia musisz kliknąć przycisk z tym wątkiem, a potem nacisnąć przycisk "odpowiedz"Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 22.01.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Cześć Sylwia, zajrzyj do grupy wrocławskiej Gdzie dokładniej budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 03.11.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Też jestem z pod Wrocławia i chętnie pogadam o domu Turkus bo też taki buduje jeżeli chcesz to sie odezwij do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.11.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Witaj ...i życzę ze dwa wory piniędzoli ..na budowę domu.. Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.11.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 witaj i coby budowa szybko minęła...jak najmniej stresów.... Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts