Nazaryjczyk 02.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Zamierzam otworzyć w domu na parterze, coś w rodzaju tajskiego domu uciech. Nie wiem jak się montuje te rurki, na których można tańczyć. Czy ktoś z forumowiczów ma jakieś doświadczenia w tym temacie? Może widział coś takiego u sąsiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.09.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Sąsiadka ma rurę na tarasie - ale nie chce na niej tańczyć Trzeba będzie chyba iść do podobnego przybytku i podpatrzeć jak to jest zamontowane, ale nie wiem czy dziewczyny nie będą zbyt rozpraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nazaryjczyk 02.09.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A fajna chociaż ta sąsiadka? No i ta rura, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 rurki to pikuś ja się pytam co będzie jak się rurki znudzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.09.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 rurki to pikuś ja się pytam co będzie jak się rurki znudzą... Rurki są stałe... zmienia się tylko dziewczyny... Kurcze co bedzie jak to żona przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nazaryjczyk 02.09.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Może jakaś mała hodowla owiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts