jolana 16.07.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 No właśnie, odkąd króluje nowe forum, ankieta jest dość często stosowana. Czy lubicie w nich głosować? Odpowiedzi proste: tak lub nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.07.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Widzę, że lubicie ankiety Moim zdaniem mogą być pożyteczne, choćby do "stworzenia" statystycznego forumowicza Zresztą widziałam juz takie podsumowanie, nie pamiętam czyje, ale ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 jolana, lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula75 30.07.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Osobiście bardzo lubię. Wiele można się dzięki nim dowiedzieć o Forumowiczach.Ale ta ankieta wydaje mi się z góry "ustawiona", jak ktoś nie lubi ankiet raczej nie wejdzie i nie odda głosu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 30.07.2003 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Dlaczego Paula, jest przecież odpowiedź "nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula75 31.07.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Owszem jest, ale osoby, które nie lubią ankiet, po prostu nie otworzą nawet tego tematu. Nie mówię, że wszyscy ale, wydaje mi się, że raczej posty z ankietami otwierają osoby, które lubią ankiety. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts