ksi 16.02.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 tochę nieśmiało "wskakuję" na forum, bo do tej pory właściwie tylko czytałam z zazdrością wasze posty ( nie licząc pojawienia się wśród Was na krótko jesienią). Teraz ruszam (y) rodzinnie, aby zacząć budowę w Borówcu i jestem trochę przerażona wszystkim co mnie czeka. Dodajcie trochę otuchy nowicjuszom. i trzymajcie za nas kciuki pozdrowionka K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Witaj Trzymamy kciuki http://www.skovron.akcja.pl/gifland/gify/buzkigg/18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 16.02.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Cześć, tez pojawiliśmy się tu niedawno, ale strachu ubywa, a wiedzy przybywa. Wertuję forum, a gdy czegoś brak to pytam. Wszak nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi ( na szczęście tutaj rzadko). serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 chyba, że przez gości ale na obronę muszę rzec, że są też Goście [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 16.02.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Do Magi chyba, że prze gości ale na obronę muszę rze, że są też Goście Gość nie świnia, ma swoje prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 witaj k@si@ trzymaj sie i buduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts