bm_mi 10.04.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam Mam nadzieję, że oprócz mnie znajdzie się na tym forum jeszcze ktoś kto buduje w gminie Mogilany Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DO 28.05.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ja buduję - w Konarach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.05.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a ja nawet znam takiego co się tak nazywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasmine 05.05.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja buduję - w Konarach. Pozdrawiam My też w Konarach Co prawda dopiero zaczynamy szukać projektu i załatwiać zezwolenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DO 28.05.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A w której części Konar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelwik 08.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam A ja w Świątnikach ruszam za miesiąc przynajmniej mam zamiar ruszyć... W związku z tym kilka pytań do "Sąsiadów": - skąd braliście materiały? - czy macie może odsprzedać albo wypożyczyć stemple, szalunki itp? - szukam garażu blaszaka i betoniarki - używanych - może ktoś z Was chciałby się pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
out 21.08.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 witam i ja mam zamiar zacząć w przyszłym miesiącu. teraz w miarę pilnie potrzebuje siatki budowalnej lub leśnej różnie ją nazywają, może być urzywana ok 25m. jak ktoś ma było by miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts