akkufelek 01.08.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam. Wniosek o pozwolenie na budowę złożony ... czekanie ... jak długo i czy można coś teraz załatwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 mozna np. jechać na urlop - bo potem nie bedzie kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 01.08.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witaj, my na pozwolenie czekaliśmy niecałe dwa miesiące, a wmiędzyczasie załatwialiśmy przyłącze wody, prądu, wszelkie papierki i spotykaliśmy się z firmami budowlanymi, wysyłaliśmy zapytania do firm,żeby pomogli wycenić okna itd...poza tym godzinami ślęczeliśmy w projekcie wirtualnie go meblując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akkufelek 02.08.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Dzięki za porady. Nistety urlop już był a i tak nie mam już za co ... Co do wirtualnego meblowania to macie może jakieś ciekawe pomysły na wykorzystanie skosów na poddaszu użytkowym (głównie w pokojach dla dzieci)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 02.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o poddasze to mi spodobał się bardzo pomysł zrobienia pod tymi skosami póleczek, szufladek robionych na wymiar i zajmujących cały ten skos, niestety nie mam zdjęć, ale jest to fajny pomysł, szczególnie w pokoju dla dzieci. Można zrobić tam taki kącik do chowania zabawek, książek itp. Widziałam też w jakiejś gazecie, jak pod skosem był zrobiony ze sklejki domek dla lalek i garaż dwupoziomowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akkufelek 02.08.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 dzięki za pomysł znalazłem takie fotki: http://images4.fotosik.pl/78/485ba4e33925ed87m.jpg http://images4.fotosik.pl/78/f761cdd0fa97809dm.jpg ale całą ścianę czyli ok. 4m tak urządzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts