piotro 12.04.2002 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2002 balowicze wszystkich regionów łączmy się!!!przeczytałem kilka wątków o domach z bali i chyba w to wejdę,mam zgodę na projekt chaty m-69 http://www.ufnalewskiarchitekt.art.pl/index.html ,i pewnie dam go do przeróbki balowej.Sądzę , że utworzenie naszej grupy skanalizuje wymianę informacji nie będziemy musieli latać po wszstkich wątkach. Co o tym sądzicie ?piotro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 13.04.2002 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2002 Jak zobaczyłam nagłówek to od razu chciałam się zapisać, ale to nie te bale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 13.04.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2002 Zapisuję się ! Świetny pomysł ! Ale temat może trochę mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.04.2002 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Co się tak tu uspokoiło, co z klubem balowiczaEdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 19.04.2002 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 piotro rzucił hasło i zamilkł tajemniczo...tymaczes dyskusja się ożywiła obok w wątku "domy z bali"A możeby tak połączyć to razem albo przynajmniej umówić się i już ciągnąć tyko jeden wątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.04.2002 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Zgadzam się bo coraz bardziej mnie to wciąga a tracę na szukanie informacji po różnych wątkach zbyt dużo czasu.Niestety robię to często w pracy i zaczynają mi się robić zaległości a nie chciałabym stracić pracy przed budową.Za dużo energii już w to zainwestowałam.pozdrawiam EWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.04.2002 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2002 OK.Wobec braku sprzciwu decydujemy niniejszym, że forum balowiczów zostaje kontynuowane w wątku "domy z bali" w "Wymianie doświadczeń". Link : http://www.forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=504&forum=34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts