MarcinG 02.10.2002 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Witam, Ostatnio zająłem się poszukiwaniem działki pod wybudowanie domu i po odwiedzeniu różnych okolic Warszawy upodobałem sobie okolice Kampinosu (Od Babic aż po Łomianki). Może macie namiary na ludzi sprzedających działki. Wdzięczny bedę za każdy telefon. Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 02.10.2002 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Zadzwoń do agencji: Ranczo (752-08-05), Karent i Lebiedź. W okolicach KPN mają najwięcej ofert. PS. I takie pytania zadawaj w grupie kampinoskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.10.2002 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 A masz jakieś życzenia co do wielkości... Mój sąsiad sprzedaje 2200 m2 w Wiktorowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinG 04.10.2002 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Do Maco!Generalnie szukamy działki we dwóch każdy po około 1000m.Być może działkę tą można podzielić na dwie.Masz telefon do Twojego sasiada? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinG 04.10.2002 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Do ckwadrat. Masz namiar na Karent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.10.2002 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 No właśnie nie mam - musisz poszukać w środowej Wyborczej albo na www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.10.2002 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Namiary na Karent: http://www.karent.pl/ Telefon do właściciela podam Ci na priva. ALe działka raczej nie nadaje się do podziału. Jak by się baaardzo chciało ale według mnie to już nie będzie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts