ketiso 13.10.2002 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 obejrzałem wczoraj dwa `występy`,jeden polskich piłkarzy drugi polskiego pięściarza P. Salety. I jerzeli ten pierwszy odbył się przed własną publicznością, pomimo przegranej z jakąś podjętą walką nie jest blamażem to den drugi to po prostu skrajna żenada.sytuacja:wychodzi facet w niemieckim mieście(przed kilkoma tysiącami widzów ,transmisje telewizyjne) odgrywają mu polski hymn posiada tytuł mistrza Europy i dostaje takie lanie ,jest przygotowany beznadziejnie,ale jak nie trudno się domyślić chodzi o zarobienie 170 tys dolarów-tylko i wyłącznie o to.OK na wszystko się zgadzam ale niech nie wychodzi z polskim hymnem itd itp,bo wtedy się zastanawiam co jest większą szkodą dla nas takie działania czy np jakiś kapuś .Wiem ,że zaraz ktoś powie ,że jest to wątek mało budowlany, ale jest chyba takim nie pierwszy.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.10.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 Żaden ze mnie kibic sportowy, ale nie rozumiem, jak można tracić czas siedzac przed tv oglądając mecz piłki nożnej z udziałem polskije reprezentacji.Przecież wiadomo jaki będzie wynik. Już od bardzo dawna. Oglądanie w tej sytuacji takiego meczu to dla mnie forma masochizmu i strata czasu. A co do Salety-sam niedawno opowiadał, jak to się kręci, że większość walk jest kupiona, choć on oczywiście tak nie robi.I ja mu wierzę. Lepiej nam wychodzą inne rzeczy w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 13.10.2002 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 Zamiast budować to się TV ogląda. Nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.10.2002 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 A jak budować w taką pogodę??? Różne głupie pomysły przychodzą do głowy, w domyśle oglądanie meczu z Łotwą - żenada, więcej nie obejrzę tych szmaciarzy i darmozjadów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 13.10.2002 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 zamiast jerzeli powinno być jeżeli -wkradł się byczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.10.2002 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 A ja z kolesiami zaopatrzyłem się w kilka tej tam "o obniżonej ostatnio akcyzie" i jak zaczynał się mecz byliśmy przy trzeciej. W związku z tym mecz był O.K. A już o tym czy Saleta wygrał czy przegrał nie za bardzo co niektórzy pamiętali. I to jest niezłe rozwiązanie na kibicowanie niektórym polskim sportowcom....Miłej nocy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts