skunks 07.05.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 tu na Forum całkiem pokaźna grupka ludzi, którzy się w większości nie widzieli, a i pewno nie zobaczą, stworzyła bardzo efektywną "grupę szybkiego reagowania". Tyle się mówi, że my potrafimy się jednoczyć tylko w chwilach zagrożenia, a tu proszę - w całkiem pokojowych warunkach, bez przymusu za to z dużą porcją dobrej woli funkcjonuje... dzis Ludmiły - droga Lusiu - przyjmij życzenia i dedykuje Ci wiersz nieznanego mi autora ... Nie życzę Ci wszystkich możliwych darów, Życzę Ci tylko tego, czego inni przeważnie nie mają, Życzę Ci czasu na radość i uśmiech. A kiedy ten czas wykorzystasz możesz z nim coś zrobić Życzę Ci czasu na działanie i myślenie Nie tylko dla siebie, lecz także, by go rozdawać Życzę ci czasu nie nie na pośpiech i wyścig, Lecz czasu, by być zadowolonym Życze Ci czasu, nie tylko na jego wypełnienie, Ale życzę, by Ci go zbywało na czas podziwiania i czas ufania, Obyśmy umieli przyjąć Boży dar, jakim jest ten właśnie czas, by przemienić go w RADOŚĆ, POGODĘ DUCHA, NADZIEJĘ I MIŁOŚĆ zamiast czasu patrzenia ciągle na zegar Życzę Ci czasu sięgania do gwiazd, Czasu wzrastania - czyli dojrzewania. Życze Ci czasu do nowego ufania i kochania. Nie ma sensu odsuwanie czasu. Życze Ci czasu, aby odnaleźć siebie, Każdy dzień, każdą godzinę odczuwać jako szczęście. Życzę Ci też czasu na przebaczanie win. Życzę Ci mieć czas, by żyć. http://chat.hostplus.net/JO/kwiaty/w2.jpg wiersz ze strony:http://www.ap-chorych.katowice.opoka.org.pl/miesiecznik/mies0799-a.htm sku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 08.05.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Przyłączam się do życzeń!!! Droga Lusiu wszystkiego co najlepsze i oby woda popłynęła nareszcie z Twoich kranów. Ciechanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 08.05.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Dołączam się do życzeń.Życzę twórczego odpoczynku we własnym domu.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2003 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 08.05.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 100 lat! 100 lat! niech zyje, zyje nam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 15.05.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Moi kochani Forumowicze! Dopiero dziś tu zajrzałam i Bóg mi świadkiem - mam łzy w oczach. Dzięki Wam wszystkim za życzenia i pamięć, a szczególnie Tobie, Skunksiku, za cudny wierszyk. Mam nadzieję, że być może całkiem niedługo uda się Was zaprosić na imieninową - i nie tylko - wódeczkę! Co by nie mówić, świat jest piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.05.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Przyłączamy się do życzeń - zawsze szczęścia, zawsze mądrości, zawsze pogody!Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts