Quba 01.07.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 potrzebuje pomocy w obliczeniu ilości potrzebnego materiału na ściany mojego domky czy może jest gdzieś jakiś program bo ten z muratora na płycie robi takie przekłamania że sam nie wiem co otym sądzićdzięki za dobre rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 potrzebuje pomocy w obliczeniu ilości potrzebnego materiału na ściany mojego domky czy może jest gdzieś jakiś program bo ten z muratora na płycie robi takie przekłamania że sam nie wiem co otym sądzić dzięki za dobre rady Ja licze pieszo - z rzutów i przekrojow w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 07.07.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Ja również liczę z projektu i dla porównania sprawdzam z kosztorysem inwestorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Ja również liczę z projektu i dla porównania sprawdzam z kosztorysem inwestorskim. I co zgadza sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 07.07.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 czasem tak, a czasem nie pustaków na ściany zewnętrzne i nośne policzyli troszkę za dużo, ale kupiłam mniej i myślę że wystarczy. pustaków stropowych zabrakło 20 szt. ilość betonu na fundamenty zgodziła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.07.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Właśnie miałam ten sam problempani w hurtowni powiedziała że przeliczenie ilości kosztuje 100 PLN ale potem powiedziała że jest promocja i że za darmo.Mąż został zaprzęgnięty do pracy - z linijką mierzył wysokość i szerokość ścian, trzeba też brać poprawkę na okna.W hurtowni na okna biorą współczynnik 0,56. Jak ci się chce to licz dokładnie.Znajdź taką hurtownię w której przyjmują ewentualne zwroty.Pani w hurtowni powiedziała że nie ma siły i że zawsze jest przybliżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.07.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 BK,nie opłaca się zwracać bo jak policzysz koszy transportu i wyładunku to lepiej jest sprzedac innemu inwestorowia materiały nie tanieją więc tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts