Martys 20.08.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 .... z okolic Klukowa /Osowa/. Trochę błądzę po tym forum i już nie wiem czy dobrzr trafiłam żeby ktoś mi w końcu odpowiedział. Poszukujemy kogoś sprawdzonego. I przy okazji na ile taka robota jest wyceniana. Dziękuję z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martys 20.08.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Pisałam w grupie Trójmiasto i oklice i nie wiem jak się tu znalazłam. Pewnie szybciej znajdę kierownika w realu niż tu miejsce gdzie się o niego dowiedzieć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 21.08.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Witam,Martys - Aby dodac post w grupie Trojmiasto: wejdz do watku "Grupa Trojmiasto i Okolice", i wybierz przycisk "ODPOWIEDZ". Jesli wybierzesz przycisk "NOWY TEMAT" to dodasz nowy watek w dziale Klub Budujacy. Co do kierownika budowy to sprobuj: Jozef Pranczk, tel 6214167, polecany w grupie TrojmiejskiejPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martys 24.08.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Dziękuję, już się domlałam, że to tak trzeba. Z kierownikiem mšż się skontaktował ale on niestety jedzie do sanatorium na 3 tyg. więc odpada. A może jeszcze o kim sobie przypomnisz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martys 24.08.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Dziękuję, już się domlałam, że to tak trzeba. Z kierownikiem mšż się skontaktował ale on niestety jedzie do sanatorium na 3 tyg. więc odpada. A może jeszcze o kim sobie przypomnisz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 24.08.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Dziękuję, już się domlałam, że to tak trzeba. Z kierownikiem mšż się skontaktował ale on niestety jedzie do sanatorium na 3 tyg. więc odpada. A może jeszcze o kim sobie przypomnisz. Pozdrawiam. Witam, Mojego kierownika nie moge Tobie polecic. Moja sugestia - zadaj to pytanie w Grupie Trojmiejskiej Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martys 24.08.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Dzięki, tak właśnie zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts