eurog 05.09.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Czy naprawdę nikt nie chce podzielić się swoją wiedzą. Ja dopiero wszystko zaczynam i mam setki pytań. pozdrawiam eurog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Eurog witaj...i wejdz na grupę Trójmiasto i okolice....pewnikiem tam dowiesz sie wszystkiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurog 05.09.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Eurog witaj...i wejdz na grupę Trójmiasto i okolice....pewnikiem tam dowiesz sie wszystkiego:) Oj wydaje mi się, że i tego musisz mnie nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 05.09.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Eurog witaj...i wejdz na grupę Trójmiasto i okolice....pewnikiem tam dowiesz sie wszystkiego:) Oj wydaje mi się, że i tego musisz mnie nauczyć Najpierw wejdź w Grupa Trójmiasto i okolice (KLUB BUDUJĄCY - na stronie głównej) a potem klikasz pod postami na odpowiedz - ukazuje Ci się okienko w którym wpisujesz swoją wypowiedź i robisz wyślij. Twój post natychmiast ukaże się pod kolejnym POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 10.09.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Gierga - cóż za szczegółowy instruktarz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 10.09.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts