And Wa 15.09.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Witam wszystkich, Jestem na etapie kupna dzialki w okolicach Golenia - duzo szczecinian tam sie buduje? Czy nie za daleko? A drugie czy ktos ma doswiadczenia z plyta warstwowa (obornicka) mozna w tym mieszkac, moze ktos budowal w tym systemie - interesuja minie doswiadczenia z uzytkowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 18.09.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 And Wa Witaj! Mam działkę w Kliniskach, chcę budować w przyszłym roku, oboje z mężem pracujemy na lewobrzeżu, dzieci chodzą tam do szkół i... nie wydaje mi się by to było za daleko Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.09.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Mozecie wiecej napisac cos o tych dzialkach w okolicach Szczecina.Jestem z Warszawy , ale planujemy przeprowadzke do Szczecina i bardzo mnie interesuja tam dzialki.Bede bardzo wdzieczna.Moze macie jakis kontakt z osobami , ktore sprzedaja dzialki i jaka jest cena. Pozdrawiam . bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.09.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Bonnie - działki mamy do sprzedania, niedaleko Goleniowa i Szczecina, a dokładnie koło jeziora w Lubczynie... Cena jak na razie 8 zeta za m2, ale niestety na prąd trza czekać... Ceny np. w Kliniskach już są droższe, bo około 25 zeta za m2, o Szczecinie nie wspomnę np. Dołuje ok. 80/m2 i wzwyż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.09.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 jolly czy mozesz mi jeszcze cos wiecej napisac o tych dzialkach niedaleko Goleniowa , ile jest to km. od Szczecina. I czy jest szansa na gaz , prad itd. Na media moge poczekac , bo az tak mi sie nie spieszy.Czy buduja sie juz tam jakies domy i jaka to okolica , czy jest las itd. I cena 8 zl za m2 ? Bardzo prosze o jak najwiecej informacji. Pozdrawiam bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.09.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 jolly czy wiesz kto sprzedaje te dzialki niedaleko Goleniowa. Masz jakis kontakt z osoba sprzedajaca? Pozdrawiam bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 30.09.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Bonnie,ja mam do sprzedania w Szczecinie dwie działki w pełni uzbrojone (1.428m i 1.595m).Dalsze info na priv'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts