Neil 09.03.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Hej ! Czy ktos tu słyszał o projekcie Miłka II ? Poszukuje informacji, w szczególności co do wyceny. Ewentualnie proszę Szanownych Foumowiczów o przesyłanie informacji o kosztach Klementynki Zakofałem sie w tym projekcie i chętnie go rozpocznę (być może w tym roku) Pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 09.03.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Spróbuj może na podforum: projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 17.03.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 O Klementynce jest cały wątek : patrz PROJEKTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.03.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Też sugeruję wątek o Klementynce.Powiem tylko jedno - widziałam ostatnio na żywo klementynkę i rozmawiałam z panem budowlańcem - sugeruje żeby budować raczej Miłkę bo odrobinę mniejsza. To są super domy, ale ogromne, dla rodziny co najmniej 6-osobowej.W oryginale są dużo większe niż Archipelag sugeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 03.06.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 BK ma rację, buduję Miłkę i jest w rzeczywistości sporo większa niż wydawało się to przy kupnie projektu... Ale i tak bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsawojtek 24.01.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 serdecznie witam może ten dom jest duży ale bardzo wygodny tak nam się zdaje dlatego my budujem w tym roku ok. maja zaczynamy.najprawdopodobnie mieszkało będzie tam 3 osoby.ale chcemyby było miejsce na wszystko i dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkus 03.02.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Bardzo ciekawy projekt... dla zainteresownanych miłką II powiem że jest nowsza wersja tego projektu pod nazwą Apollo tego samego autora ..ale z innej pracowni ... jest jeszcze wersja z garażem dwustanowiskowym Dla zainteresowanych podaje link: http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=31 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts