niezapominajka 05.07.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam! Ja dopiero budowała dom w otulinie PK. Mam nadzieję, że podpowiecie mi w różnych kwestiach dotyczących budowy ? Mogę liczyc na pomoc?[/color] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witaj! U nas zawsze można liczyć na pomoic! Jak przepatrzysz forum, to na pewno znajdziesz mnóstwo informacji i wielu fajnych ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witaj! U nas zawsze można liczyć na pomoic! Jak przepatrzysz forum, to na pewno znajdziesz mnóstwo informacji i wielu fajnych ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.07.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 witaj fajna to np. jest depeeska (czyt. dompodsosnami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 06.07.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Dzięki za odzew. Jeszcze jestem na etapie czekania na prąd i na mapkę z granicami działki. Mam działkę rolną 13000 m w otulinie Puszczy Kampinoskiej a mieszkam w Warszawie. Czeka mnie więc ogromne wyzwanie- rolne pole (nieużytek) przekształcić w ogród. Ogrodzić i wybudować dom. Jestem zielona i boję się tego wyzwania - choć wyzwania są dla ludzi... Cieszę się, że gdy będę potrzebować rady mam się do kogo zwrócić. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 witaj fajna to np. jest depeeska (czyt. dompodsosnami ) Dziękuję, Frosiu, no co Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Dzięki za odzew. Jeszcze jestem na etapie czekania na prąd i na mapkę z granicami działki. Mam działkę rolną 13000 m w otulinie Puszczy Kampinoskiej a mieszkam w Warszawie. Czeka mnie więc ogromne wyzwanie- rolne pole (nieużytek) przekształcić w ogród. Ogrodzić i wybudować dom. Jestem zielona i boję się tego wyzwania - choć wyzwania są dla ludzi... Cieszę się, że gdy będę potrzebować rady mam się do kogo zwrócić. Dzięki. ...extremalne wyzwania sa siła motoryczna człowieka ... depeesia ........wiem co pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts