AVID 23.07.2003 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Jak widać jestem nowy :)jutro idę kupić działkę Warszawa Białołęka.Czyli zaczyna się "zabawa"Mam nadzieję że z Bożą i Waszą pomocą pójdzie mi łatwiej jeśli chodzi o załatwianie tych "wszystkich rzeczy":)(dotyczących budowy itd:)Jak widać mam jeszcze dużo uśmiechu na ten temat mam nadzieję że nie szybko mi go zdejmie z twarzy pani która mi mówi "a tak się nie da prze pana"Tak czy owak witam wszystki i ratunku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 24.07.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Witam również!Na pomoc zawsze możesz liczyć.W którym miejscu na Białołęce? Może będziemy sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 witam zaczynającego.....powodzenia i nie jest tak zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 24.07.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Cześć i głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 25.07.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Przy Ostródzkiej na wysokości Juranda ze Spychowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 25.10.2003 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Przy Ostródzkiej na wysokości Juranda ze Spychowa Witam sąsiada . Ja też buduję na Brzezinach, trzy ulice dalej . Powodzenia!!! http://www.zbychdom.republika.pl/icon/icon3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 26.10.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 Witam dwóch sasiadów Ja między Małego Rycerza a Małych Dębów. Gratuluję nowej nawierzchnii i chodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts