Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam ziemi do zamieszkania

Gość Tryt

Recommended Posts

WITAM WSZYSTKICH

Szukam ziemi pod budowę domu (oczywiście),...... o powierzchni od 1300 do 2000 m kw. W okolicach Sulmina, Niestępowa, Przyjaźni, Widlina, Łapina.

Czy ktoś może pomóc?

Każde info w tym temacie będzie dla mnie bardzo cenne.

Pozdrawiem

Tryt

.

.

.

8)

Dzieki za info...

...faktycznie ładnie tam (przynajmniej na foto)

cena trochę przekracza mój budrzet :D .....ale szukanie czegoś tańszego w tak bliskiej odległoąci od Gdańska chyba jest naiwnością.

Zrobiłem parę wypadów w rejonie który mnie interesuje.....pytałem autochtonów o możliwość nabycia ziemi......ale nic z tego, wychodzi na to że wszystko juz sprzedane albo czekają na lepsze ceny.

...ale co tam >>> jeszcze poszukam :D

pax

.

Dzieki za info...

...faktycznie ładnie tam (przynajmniej na foto)

cena trochę przekracza mój budrzet :D .....ale szukanie czegoś tańszego w tak bliskiej odległoąci od Gdańska chyba jest naiwnością.

Zrobiłem parę wypadów w rejonie który mnie interesuje.....pytałem autochtonów o możliwość nabycia ziemi......ale nic z tego, wychodzi na to że wszystko juz sprzedane albo czekają na lepsze ceny.

...ale co tam >>> jeszcze poszukam :D

pax

.

Ja robilem jakis czas temu objazd po wlasnie tej okolicy i jak juz to jedynie w Przyjazni cos konkretnego znalezlismy. Jak bys byl zainteresowany to jadac z z Przyjazni w strone Lapina/Kolbud po lewej stronie jest sporo dzialek i telefon na tabliczce (jest to koncowka Przyjazni) - gospodarz chcial 50/m2 jakies 2 miesiace temu ale sie nie zdecydowalismy - dojazd slaby i teren taki plaski bez lasow.

rafus