Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa OSTRÓDZKA?

zygi72

Recommended Posts

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

Witam!

W chwili obecnej mieszkamy w Olsztynie, ale już od jakiegoś czasu nosiliśmy się z zamiarem wyprowadzki w bardziej userfrendly okolice. Po półrocznym poszukiwaniu działki, udało nam się coś znależć. Czekamy na warunki zabudowy i staramy się znaleźć jakiś jakiś zadowalający nas projekt. Kiedy ruszymy z budowa - nie mam pojęcia. Ale na grupie zameldować się można ;)

• 3 months później...
  • 3 weeks później...
  • 4 months później...
  • 1 month później...
Cos cichutko tutaj,ale witam wszystkich budujacych w Ostrodzie i okolicach.MY mamy zamiar rozpoczac budowe wiosna 2011 jak tylko uda nam sie dostac pozwolenie na budowe.Jestesmy na etapie adaptacji naszego projektu domu w pauliniach 2 i rozgladamy sie na necie za ludzmi na podobnym etapie aby moc sie dzielic doswiadczeniami i radami wiec pozdrawiam wszystkich,do uslyszenia...

• 2 months później...
  • 2 months później...

witam witam ale jakoś nie za wiele jest tu aktywnych osób. ja zacząłem już budowę mam zalane ławy teraz robię piwnicę. wszystko potoczyło by się dużo szybciej ale pogoda nie pozwoliła. teren gliniasty i miałem problemy z dojazdem.

jeśli ktoś ma jakieś pytania lub rady zapraszam do wymiany doświadczeń.

Na tą chwilę mogę odradzić betoniarnię przy 7 - przy Gizewiusza. ludzie niepoważni i niesłowni. odradzano mi współpracę z nimi ale nie dałem temu wiary. Teraz już mam nauczkę i ODRADZAM!!!