agnicz 28.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Zachęcam wszystkich, którzy budują w okolicy. Może się rozkręcimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosiaola 22.11.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 witam! jestem z pod Ostródy ,będziemy budowac wiosna 2010 Salsę z garażem dom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sqrczak 12.12.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Witam! W chwili obecnej mieszkamy w Olsztynie, ale już od jakiegoś czasu nosiliśmy się z zamiarem wyprowadzki w bardziej userfrendly okolice. Po półrocznym poszukiwaniu działki, udało nam się coś znależć. Czekamy na warunki zabudowy i staramy się znaleźć jakiś jakiś zadowalający nas projekt. Kiedy ruszymy z budowa - nie mam pojęcia. Ale na grupie zameldować się można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnicz 14.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam wszystkich, którzy się odważyli! Czekamy na resztę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sqrczak 11.04.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Cisza jak makiem zasiał. Nic się nie dzieje w Ostródzie i w jej okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sqrczak 02.05.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 To jeszcze raz spróbuję - poszukuję kogoś z koparką z okolić Ostródy - oczyszczenie i pogłębienie stawu. Macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 18.09.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 witam Wszystkich choć liczba mnie martwi. mam zamiar zacząć budowę na wiosnę. projekt jeszcze w wyborze ale domek około 120-150m jak sie uda to z piwnicą. jak będzie nas tu więcej o będzie możliwa jakaś pomoc,podpowiedź itp. narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaikrzys 08.11.2010 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Cos cichutko tutaj,ale witam wszystkich budujacych w Ostrodzie i okolicach.MY mamy zamiar rozpoczac budowe wiosna 2011 jak tylko uda nam sie dostac pozwolenie na budowe.Jestesmy na etapie adaptacji naszego projektu domu w pauliniach 2 i rozgladamy sie na necie za ludzmi na podobnym etapie aby moc sie dzielic doswiadczeniami i radami wiec pozdrawiam wszystkich,do uslyszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cawir 27.01.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 I ja już jestem na końcowym etapie załatwiania papierków z pozwoleniami i itp. Chatka powstanie w Miłomłynie. Roboty na wiosnę powinny ruszyć tylko jak zwykle dylemat jaką ekipę wybrać do fundamentu bo reszta będzie z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 17.04.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Polecam się jak by co jako firma budowlana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 20.04.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 witam witam ale jakoś nie za wiele jest tu aktywnych osób. ja zacząłem już budowę mam zalane ławy teraz robię piwnicę. wszystko potoczyło by się dużo szybciej ale pogoda nie pozwoliła. teren gliniasty i miałem problemy z dojazdem.jeśli ktoś ma jakieś pytania lub rady zapraszam do wymiany doświadczeń. Na tą chwilę mogę odradzić betoniarnię przy 7 - przy Gizewiusza. ludzie niepoważni i niesłowni. odradzano mi współpracę z nimi ale nie dałem temu wiary. Teraz już mam nauczkę i ODRADZAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts