marie 02.01.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Witam grupę Wielkopolską .Po dwóch latach poszukiwania działki i półrocznej batalii z pozwoleniem na budowę rozpoczynam przygodę z budowaniem.Miejsce Morasko , działka skromne 8000 m , zastanawiam się czy załapię się na dopłaty bezpośrednie z Unii.Projekt pracownia Lipińscy z Wrocławia -LMP 36 -210m.Materiał YTONG ,od jutra zaczną się pierwsze problemy rozpoczynam poszukiwania ekipy , żegnaj dotychczasowy sybarycki stylu życia.Jednym słowem od dziś zaczynam brać czynny udział w forumowym ekshibicjonizmie budowlanym .Cel - następny Nowy Rok w nowym domu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 15.01.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Fajnie, że kolejny wielkopolanin przyłącza się do naszego klubu. Propnuję wejść do wątku grupa wielkopolska i dodawać wiadomości używając klawisza odpowiedz. Wtedy dołączysz do wymiany wypowiedzi w tym wątku zamiast tworzyć nowy. Pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: loniu dnia 2003-01-15 11:08 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 15.01.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Wiem , wiem jużWitam serdecznie.Będę pisała tylko w Wątku Wielkopolskim , a nawet napominam separatystów Kaliskich aby zaniechali swojej rozbijackiej roboty.A propos otrzymałam pierwszą wycenę od autoryzowanej ekipy YTONGA z Pniew 26 000 + VAT za wykop ściany fundamentowe izolacje zagęszczenie gruntu ściany parteru strop ściany poddasza i komin .W Ytongu 211 m .Chyba drogo .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek1976 15.01.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Droga Marie, jak już wczesnej wspomniałem, więcej mam spólnego z Prusami Wschodnimi niż z Kongresówką, ale raczej utożsamiam się z kaliskimi separatystami czy, jak w okolicy mówią, z "cebulorzami", niż z poznańskimi pyrami. A poza tym, łatwiej jest mi spotkać się z kimś z własnego podwórka, niż jeździć do Poznania, Gniezna, Piły czy innego Leszna. Mimo zgryźliwych uwag zajrzę czasem do tego wątku, aby prześledzić Wasze opinie - Wielkopolnie. [ Ta wiadomość była edytowana przez: arek1976 dnia 2003-01-15 14:47 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 15.01.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Mea culpaJeśliż jest naprawdę z Prus Wschodnich to wybaczam, i TY Prusaku zapewne podzielasz naszą Wielkopolan niechęć do Polaków i inniejszych wschodnich nacji.niniejszym upraszam o wybaczenie , rozumiem iż tajemnie budujesz się w Kaliszu aby nieść kaganek prawdziwego człowieczeństwa w te dzikie ruskie ostepy.Jeszcze raz chylę czoła.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek1976 16.01.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 Do Marie. NAZI RAUS!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 25.08.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witamsorry ze tutaj ale jak by ktos potrzebowal steple do stropu ok.2,7m ok 200szt. okolice Kostrzyna, polecam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts