Dorota B 26.05.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Witajcieja również niedługo dołączę do grona "budowników". Fundamenty już mamy (stoją od dwóch lat), kredyt właśnie dostaliśmy, no i zaczęło się pod górkę. Ekipa która budowała fundamenty "wystawiła nas" chociaż tydzień wcześniej zapewniali że mają termin w czerwcu. Na dodatek wszystko muszę robić sama, bo mój mąż ma pracę wyjazdową, poza tym zupełnie nie zna się na budowaniu domu (podobnie jak i ja) a na dodatek nie ma kto nam doradzić. Więc czytam w internecie, pytam znajomych i jakoś idzie ale bardzo powoli i właściwie trochę mnie ta budowa dołuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.05.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Witam w Klubie, jeżeli szukasz informacji to Forum to dobre miejsce na ich pozyskanie. Pochwal się gdzie budujesz, no i nie daj się dołować ,,fachowcom" - wchodząc na budowe zamieniaj się w POTWORA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota B 26.05.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Staram się jak mogę, aczkolwiek wyobrażasz sobie jak traktują młodą osobę, na dodatek kobiete. Buduję w pod Warszawą w okolicach Sulejówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.05.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 To na forum znajdziesz wielu sąsiadów, wskocz do grupy warszawskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota B 26.05.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Dzięki właśnie tam zajrzałam i nawet coś napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remian 27.05.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Nie przejmuj się. Myślę, że każdy "budowniczy" po okresie wstępnych euforii ma okresy kryzysu. Uszy do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts