kgadzina 05.05.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Rozzłoszczony do białości tym pogrywaniem odźwiernego w gumy zaprowadzam nowy watek pod klarownym tytułem. I zamierzam go używać po to żeby wyskakiwał na samą górę dając wszystkim znać że KK się zatrzasnęła i żeby ktoś z tym cuś zrobił. Zapraszam wszystkich llluuulających i abstynentów do współdziałania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Kurrrrrrteczka! Znów zamnknięta? Niech ktoś to spróbuje wyważyć! DOBRA - OTO INSTRUKCJA ODBLOKOWYWANIA KAWIARENKI W przypadku zablokowania kawiarenki należy wpisywać posty na ostatniej dostępnej stronie, nie bacząc na to że ich nie widać. Postów trzeba wpisywac dużo aż do momentu kiedy wyważą one drzwi i kawiarenka stanie otworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 oczywiście że mnie złości ...więc odpowiednio zagłosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.05.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Dziękujemy za zgłoszenie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 a ja myślałam że Redakcja wie o problemie....ale pewnie nie zagląda często do KK to może i nie wiedziała pozdrawiam calutką Redakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.05.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Gdyby użytkownik "Obsługa techniczna" odbierał wiadomości do niego pisane już dawno by wiedział o co chodzi.. a że to pewnie martwe konto... no cóż..... hmmm miałem odpoczywać na urlopie.. ale mnie trafilo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.05.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 .... złości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 maksiu witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts