Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ubu królem. Od dziś wicepremierem

Gość janrenovate

Recommended Posts

Chciałbym aby to spotkało Leppera i innych:-)

ja sobie poradzę:)

Czepiasz sie Andrzeja, a to przecież nie przez niego wyjeżdzają ludzie za lepszą pracą za granicę. A tam jest róznie, ekipa która mi dom wykancza

pod koniec roku straciła 3 pracowników którzy wyjechali do Niemiec I Jslandi. Jakie było moje zdziwienie jak wrócili po 2 miesiącach do swojego pracodawcy. Zarabiają podajże po 2,5 tyś na ręke ze świadczeniami i nie myslą już o pracy za granicą. Tam zarabiali więcej ale po koncowym rozliczeniu ( jedzenie, picie i dziewczyny ) wychodziło im to samo. Uważam że jak ktoś jest dobrym fachowcem to w kraju zarobi podobną kasę.

A jak Leper będzie budował dom to się nie martw jego będzie stać na wynajęcie absolwentów Akademi Sztuk, albo najlepszych wykonawców z najdalszego zakątka świata. :wink:

Hydraulicy,murarze nie wracajcie!!!

CIEKAW JESTEM JAK ZAREAGUJESZ JAK MURAZ CZY HYDRAULIK

Z KAUKAZU CZY CHIN BĘDZIE CI DOM WYKANCZAŁ.

NIE PROWOKÓJ, ZASTANÓW SIE CO PISZESZ, JEST TO FORUM BUDOWLANE A NIE POLITYCZNE. :evil: :evil:

A co mylisz, że Rosjanie już tego nie robiš? Popytaj nawet na tym forum...

Hydraulicy,murarze nie wracajcie!!!

CIEKAW JESTEM JAK ZAREAGUJESZ JAK MURAZ CZY HYDRAULIK

Z KAUKAZU CZY CHIN BĘDZIE CI DOM WYKANCZAŁ.

NIE PROWOKÓJ, ZASTANÓW SIE CO PISZESZ, JEST TO FORUM BUDOWLANE A NIE POLITYCZNE. :evil: :evil:

A co mylisz, że Rosjanie już tego nie robiš? Popytaj nawet na tym forum...

Rosjanie zarabiaja te same pieniądze u siebie,juz tak sie do nas nie pchają