Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKA

Wanella

Recommended Posts

• 4 weeks później...
Witam wszystkich Tarnowiaków i z okolic. Również zamierzamy się budować na wiosnę. Przeglądam wiele stron lecz brak mi informacji zwrotnej od użytkowników. Czy ma ktoś Gruntowy Wymiennik Ciepła GWC - jak to się sprawdza (interesuje mnie tylko lato), jaki koszt budowy, jakiego typu.

Witaj. Niestety nie pomogę Ci. My zdecydowaliśmy się na mechaniczną wentylację, ale na razie bez GWC.

Poszukujemy sprawdzonej ekipy budowlanej - macie kogoś godnego polecenia?

• 3 weeks później...
Witaj. Niestety nie pomogę Ci. My zdecydowaliśmy się na mechaniczną wentylację, ale na razie bez GWC.

Poszukujemy sprawdzonej ekipy budowlanej - macie kogoś godnego polecenia?

Solidna i sprawdzona firma:

Firma Projektowo Budowlana inz. Edward Solak z Rzuchowej tel. do biura 146746549

Solidna i sprawdzona firma:

Firma Projektowo Budowlana inz. Edward Solak z Rzuchowej tel. do biura 146746549

Dzięki wielkie!! Już mamy firmę zaklepaną. Ma nam postawić stan surowy otwarty. Zobaczymy jak nam wyceni wykończeniówkę i będziemy wtedy decydować - czy ta sama firma czy inna.

Ale dzięki za odpowiedź. :)

Słyszałam od kilku fachowców, że grzejniki i piece mają podrożeć po kwietniu, więc warto zakupić - jeśli ktoś ma w planie. Zaznaczam - jest to informacja od fachowców - nie gwarantuję, że stanie się tak, jak mówią. :)

• 5 months później...

Witam również jestem z Tarnowa. Wykonuje wokolicy instalacje elektrycze i alarmowe. Firma solidna zero problemów robie w Koszycach i w stronę Sącza też. Bardzo dobra jakość materiałów na wszystko fakturka vat i odbiór do ZE.

Zapraszam na stronę http://www.elektrotec.cba.pl lub tel. 508848609

Na stronie zdjęcia gotowych instalacji

Szybko i solidnie. Każda instalacja indywidualnie wyceniana wg potrzeb klienta.

Dla kilku zleceń mogę zejść z ceny o jakieś 500 zł więc można kilka domów umawiać.

Pozdrawiam

• 2 months później...
  • 3 months później...

Witam

Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected]

Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl

Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.

• 5 weeks później...
  • 4 weeks później...
Na SNIEZNOBIALA LISTE wpisuje PANA STANISLAWA WISNIEWSKIEGO 660 - 972 - 144 i Jego ekipe - Ocieplenie domu , tynk zewnetrzny , podbitka , gladzie ..... fachowiec jakiego juz teraz trudno spotkac . Prace rozpoczynaja Panowie przed 7 rano .... koncza poznym wieczorem , pracuja 6 dni w tygodniu , po kazdym dniu pracy sprzataja teren budowy , zadnego alkoholu !!!!! . Sumienni , uczciwi ( sami moga zostac na budowie - bez dozoru ) , pomocni ( po material podjada do hurtowni jak zajdzie taka potrzeba ) . W tej chwili chlopaki skonczyli u mnie gladzie ..... mozecie powolac sie na EDYTE .

• 4 months później...

Zapomniałem o tym wątku, i pisałem właśnie na drugim. Może by tak scalić oba hm? Będzię żywiej. Właśnie zaczęliśmy budowę i będę tu cześciej, tzn przynajmniej raz w tygodniu:D , w planach energooszczędnie, Znacie kogoś kto zrobi mi tanio OZC dla domu? Pytałem w lipcu o cenę projektu WMech i dostałem dwie z kosmosu. Jedna od firmy z Mościć na 2000zł:rotfl: druga w hurtowni went. na Kwiatkowskiego 1500 zł, kupiłem ze swojej pracowni za 398 zł.

Budowa energooszczędnego domu w Tarnowie będzie ciekawa. Już czuje się kosmita:D, Jest tu ktoś z podobnymi planami?

• 1 month później...
  • 4 years później...
  • 4 months później...

Cześć,

Poszukuję solidnej ekipy do wybudowania domu 154 m projekt Bella 3 z dobredomy - w tym roku chciałbym zrobić fundamenty w 2018 mury z dachem - w lokalizacji Dąbrówka Szczepanowska - poszukuję też solidnego kierownika budowy z uprawnieniami który by przypilnował od czasu do czasu tego stadka budowlańców - możecie kogos polecić ? Acha materiał dostarczam ja. :bye: