Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję ekipy budowlanej

Gość Darkoski

Recommended Posts

• 3 months później...
POMÓŻCIE znależć dobrą ekipę budowlaną której można powieżyć budowę domu do stanu deweloperskiego. Oczywiście taką która podejmie się budowy na terenie powiatu.

Poszukuję ekipy do budowy domu na terenie Powiatu Warszawskiego Zachodniego.

Czy ma Pan już pozwolenie na budowę. Brygadę górali. której budowe Pan oglądał w Kwirynowie mogę zarezerwować w połowie września. Wtymterminie kończą następny budynek. Proszę o pilną odpowiedz,

POMÓŻCIE znależć dobrą ekipę budowlaną której można powieżyć budowę domu do stanu deweloperskiego. Oczywiście taką która podejmie się budowy na terenie powiatu.

Poszukuję ekipy do budowy domu na terenie Powiatu Warszawskiego Zachodniego.

Czy ma Pan już pozwolenie na budowę. Brygadę górali. której budowe Pan oglądał w Kwirynowie mogę zarezerwować w połowie września. Wtymterminie kończą następny budynek. Proszę o pilną odpowiedz,
Proszę o odpowiedz

Poszukuję namiarów na sprawdzoną ekipę budowlaną.

Jeżeli jesteście zadowoleni z prac Waszych ekip bardzo proszę o przesyłanie na priv kontaktów.

Szczególnie zależy mi na ekipie do stanu surowego oraz ekipie do postawienia dość skomplikowanej więźby dachowej.

Początek prac wyznaczyłem sobie na wiosnę 2008, ale wiadomo jak jest w tej branży z pracownikami i już teraz zaczynam poszukiwania.

Miejsce budowy: Marki k/Warszawy

Będę wdzięczny za każdy kontakt.