Darkoski 23.04.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 POMÓŻCIE znależć dobrą ekipę budowlaną której można powieżyć budowę domu do stanu deweloperskiego. Oczywiście taką która podejmie się budowy na terenie powiatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rajt 24.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Jaki powiat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkoski 24.04.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 POMÓŻCIE znależć dobrą ekipę budowlaną której można powieżyć budowę domu do stanu deweloperskiego. Oczywiście taką która podejmie się budowy na terenie powiatu. Poszukuję ekipy do budowy domu na terenie Powiatu Warszawskiego Zachodniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rajt 02.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 POMÓŻCIE znależć dobrą ekipę budowlaną której można powieżyć budowę domu do stanu deweloperskiego. Oczywiście taką która podejmie się budowy na terenie powiatu. Poszukuję ekipy do budowy domu na terenie Powiatu Warszawskiego Zachodniego. Czy ma Pan już pozwolenie na budowę. Brygadę górali. której budowe Pan oglądał w Kwirynowie mogę zarezerwować w połowie września. Wtymterminie kończą następny budynek. Proszę o pilną odpowiedz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiafila 03.08.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam,ja z kolei pilnie poszukuje ekipy do stanu surowego - Warszawa Białołęka. Mogliby zaczynać nawet za tydzień.Nasza ekipa nawlaiła i narazie jesteśmy w kropce. Bardzo prosze o info [email protected] albo priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiafila 03.08.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Może byc i ekipa do stanu deweloperskiego to kwestia ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rajt 07.08.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 POMÓŻCIE znależć dobrą ekipę budowlaną której można powieżyć budowę domu do stanu deweloperskiego. Oczywiście taką która podejmie się budowy na terenie powiatu. Poszukuję ekipy do budowy domu na terenie Powiatu Warszawskiego Zachodniego. Czy ma Pan już pozwolenie na budowę. Brygadę górali. której budowe Pan oglądał w Kwirynowie mogę zarezerwować w połowie września. Wtymterminie kończą następny budynek. Proszę o pilną odpowiedz, Proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 13.08.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Poszukuję namiarów na sprawdzoną ekipę budowlaną. Jeżeli jesteście zadowoleni z prac Waszych ekip bardzo proszę o przesyłanie na priv kontaktów. Szczególnie zależy mi na ekipie do stanu surowego oraz ekipie do postawienia dość skomplikowanej więźby dachowej. Początek prac wyznaczyłem sobie na wiosnę 2008, ale wiadomo jak jest w tej branży z pracownikami i już teraz zaczynam poszukiwania. Miejsce budowy: Marki k/Warszawy Będę wdzięczny za każdy kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts