kroyena 13.07.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Pytanko. Jak daleko trzeba iść w las żeby spokojnie zrobić siusiu w oczojebnej kamizelce? Geneza pytania. Przewalenie przez producentów oczojebnych kamizelek przepisu o poruszaniu się w takowych przez pojazdoprzemieszczajacych się po polskich drogach po opuszczeniu pojazdu. Geneza przewalenia. Rozbuhana produkcja wspomnianych wyżej kamizelek i nasycenie rynku mundurowego. Jednem słowem chciejstwo. Tylko dlaczego za czyjeś chciejstwo mam płacić marszobiegiem w las? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 13.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Tylko dlaczego za czyjeś chciejstwo mam płacić marszobiegiem w las? To dla Twojego bezpieczeństwa. Gdy sie zgubisz w lesie łatwiej bedzie Cię odnaleźć. arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.07.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Te błyskotliwy . Tylko nie zapomnij się ubrać i całej kompaniji w te gustowne kubraczki, bo inaczej będziesz musiałw drodze tylną kanapę łamać, żeby wyleźć. A jak już założysz i wyleziesz to tirusiowi powyzej 32 ton (lista! lista!) tylko łatwiej będzie trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Martwy przepis. Równie dobrze można karać ludzi opuszczających autobusy komunikacji miejskiej, oni też opuszczają pojazd poruszający się po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.07.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 bez tego do UE nie wyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Jeżdzę, nigdy nikt nie wymagał odemnie takich bzdur. Nie zauważyłem też, aby "jełuropoejczycy" w takich opuszczali pojazdy Inną sprawą jest to, że warto mieć takie kamizelki - chocby po to aby je ubrać na czas drobnych napraw przy aucie - wymiana koła czy żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.07.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=57354343 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.07.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 hmmm, wydawało mi się, że kamizelke ma mieć tylko wychodzący z auta na drodze. Na parkingu możesz wysiąść bez, ale posiadać takową masz obowiązek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts