jarogizycko 20.01.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 witam wszystkich.poszukuje zdjec platana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 20.01.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Drzewa szukasz, czy domu o takim imieniu Jeśli chodzi o drzewo, to rośnie w innymwątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarogizycko 24.01.2005 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 dzieki za trafna uwage ale chodzilo mi o dom,juz kilka fotek znalazlem,interesuje mnie koszt materialow na dach.jezeli ktos by mogl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrr 15.02.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam Was platanowców.Tak jak Was , nas również urzekł projekt platona,zamierzamy porozmawiać o tym wspaniałym domu,a najlepiej byłoby go zobaczyć.Mam również pytanie do osób, które ukończyły budowę, jak to jest z kosztami budowy. Piszcie, będę bardzo wdzięcznyPozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.02.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witaj! Zajrzyj do watku dom pod platanem,to wszystkiego tam sie dowiesz i zdjecia zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 03.03.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ale fajnie Platan z http://www.archeton.plczy Pod Platanem z http://www.archon.plczy Platon nie wiem z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cesarz1 23.10.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 witam wszystkichPrzepraszam, że będę z lekka natrętny ale zastanawiamy sie z żoną nad plantem i po przeczytaniu formu jesteśmy nastawieni do tego projektu pozytywnie jednakże jezeli można to odwiedzilibyśmy kogoś kto ma za sobą budowę (przynajmniej cześciowo) w okolicach warszawy lub białegostoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szmaj 03.02.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 witam wszystkich.poszukuje zdjec platana. Witam, jeśli ktoś budował, buduje lub będzie budował ten domek chętnie wymienimy się doświadczeniem i fotkami, mój adres [email protected] Chodzi mi o projekt PLATAN z firmy ARCHETON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts