Mariusz_Gdynia 02.11.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam wszystkich! Czy ktos może buduje w Trojmiescie lub okolicach dom wg projektu Archi-Projekt ASP 117 ? http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=117 Poszukuje kontaktu z osobami budujacymi wg ww projektu, a takze informacji na temat tego projektu. Pozdrawiam wszystkim, z góry dziekuje za pomoc Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 02.11.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 APS 115, dosc podobny, zdjecia w albumieZapraszam do Klubu Budujacych "Trojmiasto i Okolice" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz_Gdynia 02.11.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Bardzo dziekuje za informacje.Moze zdradziłby mi Pan takze rabka tajemnicy co do poniesionych kosztówbudowy. Pozdrawiam,Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 02.11.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Stan jak na zdjeciach czyli surowy, otwarty z gotowym dachem, bez dzialki i przylaczy ale z drenazem to ok 130 tys (material+robocizna+sprzet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz_Gdynia 02.11.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 To dobra cena jak za stan surowy.Dla ASP 117 od Archi-Projekt otrzymalem informacje, ze stan surowy orientacyjnie wyniesie 155 tys., a dom ten jest porównywalny, przy czym koszt budowy dachu moze byc nizszy.W jakich okolicach Pan buduje? Ja mam działke na Pogórzu. Pozdrawiam,Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 02.11.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Polchowo kolo Redy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 06.11.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Witaj!Niestety nie widziałam takiego domu, ale my też mamy projekt z tej pracowni: APS 108. Mariusz, Pagin - pytaliście może w archi-projekcie o kontakt do inwestorów, którzy budowali ''wasze'' domy? Bo mi nie chcieli powiedzieć, a wiem z działu ''realizacje'', że takie domki są gdzieś w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 06.11.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Witaj! Niestety nie widziałam takiego domu, ale my też mamy projekt z tej pracowni: APS 108. Mariusz, Pagin - pytaliście może w archi-projekcie o kontakt do inwestorów, którzy budowali ''wasze'' domy? Bo mi nie chcieli powiedzieć, a wiem z działu ''realizacje'', że takie domki są gdzieś w Polsce... Nie chcieli powiedziec. Ale ja bylem chyba pierwsza osoba budujaca wg projektu APS 115. Tak ze to mnie szukaly inne zainteresowane osoby. Byly chyba ze 3 wizyty na budowie z calej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 09.11.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No widzisz, mi też nie chcieli nic powiedzieć, wykręcali się, że oni tylko sprzedają projekty, a nie prowadzą żadnej bazy adresowej itp. A tak bym chciała zobaczyć nasz projekt w realu buu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts