Alanta 30.09.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Z okazji >>Dnia Budowlańca<< serdeczne życzenia dla budujących, a z okazji >>Dnia Chłopaka<< dla naszych forumowych chłopaków całuski przesyła Alanta :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 30.09.2002 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 o.... a kiedy ten dzień chłopaka czyżby dzisiaj?W każdym razie w imieniu wszystkich chłopców dzieki za pamiec, fajnie mieć niespodziewane święto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2002 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Alanto , uratowałaś nasz babski i budowlany honor. Chłopaki, ja też buziaki Wam ślę. I całej reszcie budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2002 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Jak rany ! No pięknie dziękujemy Dziewczyny forumowe ! p.s. Chłopaki, czy ktoś wiedział, że dzisiaj jest Nasz Dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 30.09.2002 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Dostalem rano od córci(lat 16) lizaczka z napisem"kocham"(zastanawiam się czy się nie pomyliła,muszę zapytać"zięcia"jakiego dostał)Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 01.10.2002 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 I ja również dziękuje za całusy. Tak się zastanawiam kiedy to jest, bądź kiedy było bo coś mi się wydaje że moja żona chyba zapomniała. Z drugiej strony jaki tam ze mnie chłopak dla niej. Tylko chłop, mąż i ojciec w jednej osobie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 01.10.2002 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.10.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 No to okazja nie byle jaka,gdy juz Alanta daje buziaka.Całus Twoj bardzo podkrecil mnie,calowac dalej musisze tez w snie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 04.07.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts