zin2 28.12.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam. Czy ktoś buduje dom w paprociach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.12.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 dopiero jak urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_aguś 28.12.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam! My budujemy. I już przyzwyczaiłam się do milczenia budowlanej braci na temat tego projektu. Uznaliśmy, że chyba niemodny, ale nam odpowiadał i już stoi. Stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zin2 30.12.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Dom buduje syn jesteśmy na etapie piwnic dom jest podpiwniczony wprowadziliście jakieś zmiany macie jakieś zdjęcia. Pozdrawiam. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/81173f4f883774d0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Trzeba wątek umieścić w odpowiednim dziale (projekty i architektura) a nie narzekać na małe zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_aguś 30.12.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Ale to nie założyciel wątku narzeka na małe zainteresowanie Ja swego czasu pytałam w odpowiednim wątku, niewiele się dowiedziałam. Wracając do tematu: wprowadziliśmy kilka zmian, m.in. kuchenny komin wentylacyjny w ścianie zewnętrznej, kuchnia zamknięta, powiększenie małej łazienki kosztem kotłowni, brak wiatrołapu - hall otwarty, brak balkonu i drobne przesunięcia ścian działowych. Na razie wszystko wygląda ok. Nie ustrzegliśmy się jednak błędów, np . w przypadku kominów, które nie są murowane jak w projekcie, tylko systemowe i w związku z tym zajmują o wiele więcej miejsca, co ma znaczenie np. w górnej łazience. Nie przewidzieliśmy tego wcześniej. Mogę wysłać jakieś fotki, ale mam tego dużo i nie wiem, co chcielibyście zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zin2 30.12.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam. Dzięki za zdjęcia myśmy zrezygnowali z wykuszu kominy też są zmienione kotłownia jest pod kuchnią. łazienka powiększona o miejsce według projektu o kotłownie Jak masz zdjęcia domu od frontu,schodów, środka poddasza bardzo bym prosił.Powodzenia w nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.12.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 my mamy dom w paprociach 2 firmy Archon- o taki Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zin2 30.12.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam dokładnie z tego biura projektów Archonhttp://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=elewacje&sid=m400b99e9310ec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts