forum_user 19.02.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 No właśnie..... z jakich materiałów byście budowali forumowicze, gdyby wasze portfele były bez dna.... Jestem bardzo ciekaw, jakie materiały, jakich firm będą prodowały w waszych wypowiedziach WIĘC DO DZIEŁA I.... NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.02.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Hm, Ja budowałem z materiałów sprawdzonych i dobrych. Takie też materiały polecam tobie -koleś..!!!!!!!!!! Forumowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.02.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 No właśnie..... z jakich materiałów byście budowali forumowicze, gdyby wasze portfele były bez dna.... Jestem bardzo ciekaw, jakie materiały, jakich firm będą prodowały w waszych wypowiedziach WIĘC DO DZIEŁA I.... NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY!!!! z liścia palmowego napewno miał bym dach a "mury" z bambusa lub czegos podobnego oczywiście domek na polinezji francuskiej lub czymś podobnym, a co stać mnie, przecież nie bede mieszkal w tak pojebanym kraju gdzie zimno i ludzie jacys tacy dziwni. No moze za pare lat faktycznie pierdykne tym wszystkim i zrobie to o czym maze czyli j/w, a z racji tego ze bede obywatelem UE to z osiedlaniem sie na ziemiach UE nie bedzie problemu. Forumowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 19.02.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 A może tak koledzy-autorzy wątku by się zalogowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 19.02.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 a ja to bym sie nie budował za duzo zachodu z tym ...jak bym był bogaty to bym sobie domek kupił ....jak by mi zbrzydł to inny itd o a zresztą jak to w filmie było : (PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO ALE WSZYSTKO BEZ PIENIEDZY TO CH... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 19.02.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 :lol: Podoba mi się takie podejście do tematu. Gościu zamelduj to leszkowi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.02.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Mam wrażenie że jesteście jakimiś handlowcami lub ankieterami i próbujecie badać rynek. Pozdrawiam Tosia (do zoboaczenia o 19:00 w TVP 1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbyszekW 19.02.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Gdybym był bogaty nie wiedziałbym z czego jest dom. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 20.02.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Ja bogaty? Jakim cudem, przecież czuwa nad tym POL i HAUSNER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts