marko30 19.02.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 mam dzialke w na granicy Tychy -Bieruń zamierzam ruszyc z budowa w pierwszym półroczu tego roku .domek 140 m kw. Chcialbym to juzmiec za soba .Pozdrownienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.02.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 witam i zapraszam do pisania w GRUPA ŚLĄSK GÓRNY I OKOLICE co chcesz mieć za sobą ? pocztek czy koniec budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.02.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 makro30 ja nie moę się doczekać kiedy się zacznie a Ty chcesz mieć to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko30 20.02.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 troche mnie przeraża słowo budowa.....tym bardziej ze nie znam sie na tym a w dodatku nie stac mnie a na to by zlecic budowe jakiejs firmie i patrzec jak sie mury pna do gory.Ale z waszymi podpowiedziami i radami mysle ze to bedzie przyjemosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.02.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 No już inna gadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 troche mnie przeraża słowo budowa.....tym bardziej ze nie znam sie na tym a w dodatku nie stac mnie a na to by zlecic budowe jakiejs firmie i patrzec jak sie mury pna do gory.Ale z waszymi podpowiedziami i radami mysle ze to bedzie przyjemosc każdego trochę przeraża, ale tutaj masz dużo do poczytania i zdobycia jakiejś wiedzy, pomocy, informacji a obecność na forum to będzie przyjemność, a budowa to jednak ciężka robota, ale każdy zakończony etap to duża satysfakcja i radość. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko30 20.02.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 dobrze ze jest takie formu ....mozna cos z tego wyniesc .....przynajmniej ktos cie podbuduje ...psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.02.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 na NAS zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Marko pozdrawiam i buduj na poczatku kazdy był "zielony" jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts